Sprint 2

Tijdens Sprint 2 zijn we gaan kijken naar welke programmeertaal we gaan gebruiken om data uit de Sensor te krijgen. We hebben toen een keuze moeten maken tussen Python en C++. De voor- en nadelen van C++ is dat het een voorkeur is van het bedrijf, omdat zij al C++ ontwikkelaars in dienst hebben, sneller is dan Python , maar wel moeilijker aan te leren is. En bij Python is het minder snel vanwege , maar is het wel makkelijker om te leren omdat we al vanuit school de basiskennis hebben opgedaan. Uiteindelijk hebben we in overleg met onze opdrachtgever gekozen om het eerst in C++ te proberen. In dezelfde sprint zijn we ook aan de slag gegaan met opzetten van MongoDB, dit is een open source document oriented database geschreven in C++. De data is opgeslagen als binairy JSON ook bekend als BSON.